Csokiszeg

Csokiszeg

Három kiskorú gyermekkel az elmúlt években akaratlanul is csoki rajongókká váltunk. Kirándulásainkkor, nyaralásainkkor, ha tehettük mindig szerét ejtettük a helyi édességboltok felkeresésének. Ennek nyomán, 2013 őszén kezdtünk el arról beszélgetni, hogy egy olyan gyönyörű kisváros, mint Kőszeg, megérdemelne egy igazi otthonos, hangulatos, kiváló minőségű csokoládét áruló kis boltot. A döntés megszületett, már csak a megfelelő helyet kellet megtalálni. A helyiség Kőszeg főterén, a Jézus szíve templom tövében 7. éve üresen állt és úgy tűnt, hogy csak ránk vár. Az épület műemlékvédelem alatt áll, ami további kihívásokat állított elénk. Bízunk benne, ha ellátogat hozzánk, illetve megtekinti galériánkat, Ön is meggyőződik róla, hogy sikerült egy kis ékszerdobozt varázsolnunk a romokból.

Az épület, mely korábban vasboltként működött, korábbi funkciója, valamint Kőszeg város neve ihlette a kis boltunk nevét: CsokiSzeg.

Az elképzelésünk az volt, hogy megpróbálunk olyan partnereket, beszállítókat keresni, akik a minőséget, az egyediséget, a kézművességet képviselik a csokoládékészítés területén. A honlapunkon megtalálható beszállítói körrel indítottuk el boltunkat, de a későbbiekben is tovább keressük az újdonságokat, és igyekszünk mindig frissíteni termékpalettánkat.

Bemutatkozásunkat egy mottóval zárjuk: „Ne fald! Élvezd a csokoládét!”

A CsokiSzeg alapítói

Elérhetőségek

Csokiszeg

9730 Kőszeg,
Várkör 69.
Telefon:
+36-20-458-9842
E-mail:
csokiszeg@gmail.com
Csokiszeg - Magyar